неделя, 25 септември 2016 г.

Нови сериали през есента

The Good Place
Ще си призная, че главната причина, поради която този сериал ми хвана окото, беше Кристен Бел, а чак после и идеята. Накратко, по стечение на обстоятелствата главната героиня Елинор се озовава в отвъдното, където заедно със своя ментор опитва да открие доброто в себе си. Признавам, че сериала малко ми прилича на Drop Dead Diva, мой много любим сериал, но ще ми бъде интересно да видя как ще се развие. Първите три епизода вече са излезли, така че може да им се насладите.

Pitch
Макар адски да ме е яд, че този сериал измести Bones чак за през 2017г., не мога да не призная, че идеята е интересна. Нямам си ни най - малко понятие от бейзбол, но това няма да ми попречи да го гледам. В центъра на сюжета стои Джини, която става първата жена във висшата професионална лига по бейзбол. Както и при The Good Place, и тук вече има излязъл епизод.

Man with a Plan
Обичам си Мат Лебланк още от Приятели и си знам, че продукция, в която той участва, гарантирано ще бъде адски забавна и интересна. Видяло се е то, че тази есен ще се гледат доста комедии. В тази баща предприемач напуска работа, за да гледа децата си, докато жена му е на работа, което води до откритието му, че бащинството е по - трудно, отколкото си е мислел. Премиерата му е на 24 октомври и тръпна от нетърпение да го гледам.

MacGyver
Когато видях, че Питър Ленков е един от хората зад сериала, си казах, че няма как да не го гледам. Сериалът проследява 20 - годишният Ангъс, който заедно със своя екип предотвратяват бедствия и спасяват хората. Да, да, скапано обяснение, знам. Нека моето нескопосано резюме да не ви отказва от него. Вече има един излязъл епизод, така че... приятно гледане.

Pure Genius
Винаги съм харесвала сериали с гении, хакери, IT специалисти и всякакви подобни, затова и този ми хвана окото. Сюжетът ми беше малко оплетен, но до колкото разбрах, проследява млад IT специалист, който използва своя ум и напредналата технология, и създава болница с нов подход към медицината, в която поемат рискови пациенти. Обожавам сериалите с медицинска тематика, затова... ще се гледа! Премиерата му е на 27 октомври.

Notorious
Освен медицински, много харесвам адвокатски сериали и този със сигурност ще го гледам, не само заради идеята, но и заради каста. Не знам на кой му е хрумнало, но да вкарат Пайпър и Даниел в един сериал е просто страхотна идея! Базиран на реални случаи, сериалът проследява съвместната работа на репортерката Джулия и адвокатът Джейк. Нищо друго не мога да кажа, но и само така ми звучи доста интригуващо. Първият епизод вече е излязъл и смятам възможно най - скоро да го изгледам. 

Conviction
Така и така сме на тема адвокати... Сериалът разказва историята на Картър Морисън, дъщеря на бивш президент, принудена да ръководи екип от следователи, адвокати и съдебни експерти, за да разследват случаи, в които има подозрение, че признатото за виновно лице е невинно. Премиерата е на 3 октомври и да, отново ще чакам с нетърпение.

Има и доста други сериали, които са ми хванали окото, като Speechless, Falling Water, American Houswife, Designated Survivor, Riverdale, както и тези от постовете на Мишо и Памела. Освен новите, през есента се завръщат някои от любимите ни сериали. В моя случай това са:
Once Upon a Time – 25 септември
Quantico – 25 септември
Younger – 28 септември
Supergirl – 10 октомври